Amersfoort Babymassage

Afspraak maken? Bel 06 - 109 25 046

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd jullie zijn zwanger! Inmiddels al een eindje op weg richting de bevalling. Het kan zijn, hoe verder je in de zwangerschap komt je klachten gaat ervaren. Dit is mijn ervaring bij de vele vrouwen die ik al heb behandeld met een zwangerschap massage. Ook na de bevalling komen de moeders terug! Van weg de vermoeide dagen na de bevalling en ja samen zal je aan elkaar moeten gaan wennen, maar dit kost veel energie.

Deze klachten met name te noemen, bekkenklachten, pijn onder in de rug, schouder en nek klachten. Dit kan het gevolg zijn van het aannemen van een andere houding omdat je kindje lekker groeit in jou buik. Het gewicht steeds zwaarder wordt. Het zwaartepunt  gaat veranderen. Je houding veranderd daardoor ook. Dit is goed op te lossen om regelmatig DO-IN oefeningen te doen. Of een zwangerschap massage te nemen!

Je kan ook altijd kiezen voor een heerlijke ontspannende massage op mijn zwangerschap tafel; even weer op je buik liggen. Tijdens de masage komen er goede hormonen vrij namelijk de Oxytocine en de Endorfine.

Mijn ervaring is dat als je klachten hebt ik dit niet in 1x weg kan masseren en het belangrijk is dat je terug komt. Zo ga je de bevalling ontspannen in zonder dat je klachten hebt van je rug je lijf.  Het is financieel voor jullie een goede tip om een strippen kaart aan te schaffen. Het leven is al duur genoeg en dan laat je gauw de zorg voor je lichaam vaak snel schieten.

Voor de papa's of aanstaande papa's die erg moeten wennen aan hun slapeloze nachten is een wellness massage aan te raden. Dit kan gewoon op dezelfde strippenkaart

  • Kado: inclusief € 15 korting op een individuele baby massage! laat je mij weten dat de baby is geboren door middel van een geboorte kaartje dan krijg je op de € 15 nog een klain kraam cadeautje bij maar dat is een verrassing

 

Zwangerschapsmassage als cadeau »
of mail germa@amersfoortmassage.nl

 

Voor massage aan huis buiten Amersfoort wordt € 0,25 p/km extra in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief 21% BTW, en onder voorbehoud van wijziging. Verder zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.