Babymassage Amersfoort

Afspraak maken? Bel 06 - 109 25 046

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke Zwangerschapsmassage op mijn speciale zwangerschaps massage tafel, hierop kun je weer heerlijk op je buik liggen.

Ik kan je partner aangeven hoe je rug te masseren tijdens de bevalling, voornamelijk bij rug weeën. Zodat de pijn draaglijk is tijdens de wee en bevalling.
Wat wel belangrijk is dat er goed geluisterd wordt naar de vrouw in partu. Hiermee is het mogelijk je zwangere vrouw te laten ontspannen; een ontspannen zwangere vrouw bevalt beter. Belangrijk is wel goed naar haar te luisteren en te kijken wat ze doet en zegt. Dus weer samen in contact!

Op de stoel zitten kan ook maar wordt meestal niet als prettig ervaren.

De kosten zijn voor een zwangerschapsmassage:

  • Rug, nek en schouders ter afsluiting een heerlijke gezichtsmassage, weer even bijkomen op je rug na de rugmassage (hele sessie)
  • Alleen de rug (½ sessie)
  • Een 5 strippenkaart is mogelijk en kun je van alles zelf samen stellen (wel in overleg), 5 sessies, de strippenkaart kost 125,00 euro
  • Kado: inclusief € 15,00 korting op een individuele baby massage!

Prijzen bekijken »

 

Zwangerschapsmassage als cadeau »
of mail germa@amersfoortmassage.nl

 

Voor massage aan huis buiten Amersfoort wordt € 0,25 p/km extra in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief 21% BTW, en onder voorbehoud van wijziging. Verder zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.