Babymassage Amersfoort

Afspraak maken? Bel 06 - 109 25 046

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd jullie zijn zwanger! Inmiddels al een eindje op weg richting de bevalling. Het kan zijn, hoe verder je in de zwangerschap komt je klachten gaat ervaren. Dit is mijn ervaring bij de vele vrouwen die ik al heb behandeld met een zwangerschap massage. Ook na de bevalling komen de moeders terug! Van weg de vermoeide dagen na de bevalling en ja samen zal je aan elkaar moeten gaan wennen, maar dit kost veel energie.

Deze klachten met name te noemen, bekkenklachten, pijn onder in de rug, schouder en nek klachten. Dit kan het gevolg zijn van het aannemen van een andere houding omdat je kindje lekker groeit in jou buik. Het gewicht steeds zwaarder wordt. Het zwaartepunt  gaat veranderen. Je houding veranderd daardoor ook. Dit is goed op te lossen om regelmatig DO-IN oefeningen te doen in combinatie met Shiatsu. Of een zwangerschap massage te nemen!

tijdens de Zwangerschap YOGA begeleid ik jullie, jou en je partner naar de bevalling toe. Zodat jullie een fijne zwangerschap en ontspannen bevalling gaan beleven. 
tijdens de yoga gaan we in op de DO-IN en Shiatsu oefeningen; de ademhaling tijdens de weeën en de bevalling; bevalling houding; de pijn beleving tijdens de bevalling; de rol van de partner tijdens de zwangerschap en de bevalling
Dit alles kost jou 17,50 euro per les. Het kan individueel, dan kom ik bij jullie thuis of in een groep bij mij in de praktijk.Blijf je toch last houden van klachten kun je altijd een zwangerschap massage van mij krijgen. 
Als je geen behoefte hebt aan Yoga kan je altijd kiezen voor een heerlijke ontspannende massage op mijn zwangerschap tafel even weer op je buik liggen. Tijdens de masage komen er goede hormonen vrij namelijk de Oxytocine en de Endorfine. Het prettigst is om om 20:00 uur bij mij een afspraak te maken en kan je 60 minuten gemasseerd worden met als afsluiting een Arjuvedische Hoofdmassage OF een voetzool reflex massage.
Mijn ervaring is dat als je klachten hebt ik dit niet in 1x weg kan masseren en het belangrijk is dat je terug komt. Zo ga je de bevalling ontspannen in zonder dat je klachten hebt van je rug je lijf.  Het is financieel voor jullie een goede tip om een strippen kaart aan te schaffen. Het leven is al duur genoeg en dan laat je gauw de zorg voor je lichaam vaak snel schieten
Voor de a.s. papa's of de papa's die al echt papa geworden zijn. Erg moeten wennen aan hun slapeloze nachten is een wellness massage aan te raden dit kan ook weer op de zelfde strippenkaart.

 

De kosten zijn voor een zwangerschapsmassage:

  • Rug, nek en schouders armen benen ter afsluiting een heerlijke gezichtsmassage of een voetzool reflex massage dit ligt er aan hoe ver je bent in de zwangerschap. (hele sessie)
  • Alleen de rug (½ sessie)
  • Een 5 strippenkaart is mogelijk en kun je van alles zelf samen stellen (wel in overleg), 5 sessies, de strippenkaart kost 150,00 euro
  • Kado: inclusief € 15,00 korting op een individuele baby massage! laat je mij weten dat de baby is geboren door middel van een geboorte kaartje dan krijg je op de 15€ nog een klain kraam cadeautje bij maar dat is een verrassing

Prijzen bekijken »

 

Zwangerschapsmassage als cadeau »
of mail germa@amersfoortmassage.nl

 

Voor massage aan huis buiten Amersfoort wordt € 0,25 p/km extra in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief 21% BTW, en onder voorbehoud van wijziging. Verder zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.