Babymassage Amersfoort

Afspraak maken? Bel 06 - 109 25 046

Kindermassage

In het dagelijks leven wordt er veel van kinderen verwacht. De eigen ontwikkeling gaat op hoge snelheid en dit kan leiden tot onrust, spanningen, slapeloosheid, bedplassen en gedragsproblemen.
Heb je een kind wat moeite heeft om in slaap te komen? Dit door onze hectische maatschappij of andere problemen. Geef en leer de kindermassage technieken, en je zult merken dat het een positieve uitwerking zal hebben op het gedrag van je kind.
Studies wijzen uit dat wanneer kinderen regelmatig gemasseerd worden intensiever spelen, rustiger slapen, productiever en minder agressief zijn. Shantala Kindermassage kan ook een positief effect hebben op kinderen met ADHD, ADD en aan autisme verwante stoornissen.
Het is gewenst dat tijdens de Shantala kindermassage een ouder/opvoeder aanwezig is.

12-6-2018 sluit ik mijn opleiding BACH BLOESEM therapie en gebruik ESSENTIEËLE OLIEËN af met een examen. BB en Aroma therapie met essentiel olieën kunnen we samen je kind verder helpen en de klacht waar jullie mee worstelen oplossen, maak daarvoor met mij een afspraak.

Omdat ik ook Shantala baby massage geef is dit een mooie aanvulling op de kindermassage. Met mijn achtergrond als kinderverpleegkundige kan ik je verder helpen met goede adviezen en een kindermassage! Schroom niet maar bel of vul het aanmeldingsformulier in, dan neem ik zo spoedig als mogelijk contact met je op.